Veelgestelde vragen

Staat de gehele collectie op de site?

We hebben niet van iedere bruidsjurk een foto. Creation Exklusief, ons eigen label, staat niet afgebeeld. Deze jurken zijn exclusief. We hebben een zeer ruime collectie op voorraad in de winkel. Meer dan 400 verschillende modellen.


Welke accessoires zijn er allemaal?

Wij verkopen alle accessoires voor de bruid. Schoenen, lingerie, sieraden, sluiers, hoeden, curlies, tiara`s,handschoenen ringenkussentjes, kousenbandje,paraplu`s, stola`s, bont stola`s ed. Bijna alle accessoires kunnen in de stijl en/of kleur van de jurk gemaakt worden.


Wie mag ik meenemen?

Je mag meenemen wie je zelf wilt. Het is wel fijn voor je, als je mensen meeneemt die jouw smaak kennen. Jij bent het stalende middel punt die dag.


Hoe lang duurt het uitzoeken van een bruidsjapon?

Wij trekken alle tijd uit om goed te kunnen kijken en passen. Houdt er rekening mee dat het ongeveer 2 uur duurt. Heb je langer nodig? Geen probleem.


Ik heb een klein budget, kan dat?

Bruidsmode Exklusief heeft bruidskleding in iedere prijsklasse vanaf € 350,-. Prijs en mooi heeft niet altijd iets met elkaar te maken! Maak je budget bekend en wij zorgen voor een passende trouwjurk!


Zwanger en dan trouwen?

Tegenwoordig zijn er veel bruiden die zwanger zijn en trouwen. Laat je goed adviseren. Tegenwoordig zijn er ook trendy bruidsjurken die gedragen worden door zwangere bruiden. Dus je hoeft geen positie jurk te dragen, als je dat niet wilt.


Ik trouw op korte termijn, kan dat nog wel?

Geen probleem. Mocht je morgen trouwen, dan maken we de jurk vandaag nog op maat.


Sta ik met meerdere bruiden te passen?

Nee ! Wij vinden het erg belangrijk dat de aanstaande bruid privé geholpen wordt. Het is een belangrijke beslissing die je wilt delen met de mensen die je meeneemt. Jij bent het stralende middelpunt!


Ik heb een maatje meer….

Wij hebben een ruime collectie trouwjurken tot en met maat 62. Geen probleem. Alle jurken worden helemaal op het figuur van de bruid gemaakt. Lingerie hebben we ook tot en met maat 110 G.