Zo kies je de perfecte trouwsieraden

Op de belangrijkste dag van je leven wil je er als bruid prachtig uitzien. Je bent verliefd geworden op een trouwjurk en kunt niet wachten om deze op je trouwdag te dragen. Om je look compleet te maken, heb je meer nodig dan enkel een trouwjurk. Je bent ongetwijfeld op zoek naar de beste haarstijl, de perfecte make-up, fantastische schoenen en – niet te vergeten – prachtige sieraden! Welke sieraden passen bij jouw trouwjurk?

Voor de bohemian bruid

Ben jij een boho-chique bruid? Om jouw stijl compleet te maken, kies je het beste voor wat kleur in je sieraden. Wil je liever niet te veel kleur? Oudzilver of goud past ook goed bij de bohemian stijl. Bovendien wil je als alternatieve bruid wellicht graag net wat anders qua sieraden. Kies bijvoorbeeld voor een enkelbandje, een hoofdsieraad of een bovenarmsieraard.

Voor de klassieke bruid

Als klassieke bruid maak jij je look compleet met klassieke trouwjuwelen die passen bij jouw verlovingsring. Denk hierbij aan sieraden met parels of diamanten. Geelgouden sieraden staan prachtig bij jouw jurk, maar ook witgoud is een geweldige optie, vooral als je trouwjurk strasssteentjes heeft.

Voor de vintage bruid

Ben jij een vintage bruid? Dan mogen vintage sieraden niet aan jouw ensemble ontbreken. Kies voor een sieraad met veel details dat als blikvanger dient, bijvoorbeeld een prachtige, opvallende ketting. Vind vervolgens sieraden die hier goed bij passen. Voor de vintage bruid zijn haarsieraden, zoals spelden met parels of gekleurde stenen, een uitstekende keus. Zo zul je stralen op je mooie dag en er prachtig uitzien op iedere foto die de trouwfotograaf van jou en je partner maakt.

Voor de moderne bruid

Hou jij van minimalisme? Kies dan voor subtiele sieraden. Dunne kettinkjes en armbandjes met zeer kleine schakels maken jouw look compleet. Kies voor oorbellen van hetzelfde materiaal als je ketting en armband, eventueel met kleine diamantjes.

Trouwsieraden kiezen? Hou ook je verlovingsring in gedachten

Wanneer je je trouwsieraden kiest, wil je je niet enkel focussen op je trouwjurk, maar ook op je verlovingsring. Hoewel het modern is om sieraden te dragen van verschillende materialen en je verlovingsring dus niet met de rest van je sieraden hoeft te matchen, wil je wellicht toch je sieraden op je verlovingsring afstemmen. Heb je een geelgouden ring? Dan passen geelgouden sieraden hier prachtig bij. Bij een witgouden ring staan witgouden sieraden juist weer prachtig. Heeft je verlovingsring een diamantje? Dan kun je ervoor kiezen om ook een kettinkje of oorbellen te dragen met diamantjes om zo je sieraden te matchen.

Welke trouwsieraden kies jij?

Bij het kiezen van je trouwsieraden hou je het beste de stijl van je jurk in gedachten. Zo creëer je een prachtige look. Welke sieraden je kiest, is ook afhankelijk van je persoonlijke smaak. Neem dus de tijd voor je zoektocht naar de perfecte sieraden. Hou bij het kiezen van je juwelen tot slot rekening met de stijl en het materiaal van je verlovingsring. Wij wensen je alvast veel plezier toe met het shoppen van je trouwsieraden!