Feestzalen bruiloft

Feestzaal voor bruiloften en partijen ook voor kleinere familiefeestjes e.d.
Hotel Restaurant het Wapen van Drenthe; feestlocatie met de ideale feestzaal voor bruiloften en partijen tot ca. Hotel het Wapen van Drenthe beschikt over een flexibele zaalaccommodatie voor gezelschappen van verschillende groottes. Deze feestzaal voor bruiloften en partijen is warm en gezellig ingericht en voorzien van moderne voorzieningen.
internetbureau rotterdam
Feestzaal Partycentrum Floor Lunteren.
In onze feestzaal wordt elke bruiloft of partij een succes. Ieder mens is verschillend, dus ook ieder feest is anders. Partycentrum Floor beschikt over een grote feestzaal, zeer geschikt wanneer u een receptie, bruiloft, brunch, jubileum, personeelsavond of een andere feestelijk evenement wilt organiseren.
silhouette alta
feestzaal Nederlands woordenboek Woorden.org.
Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Toon uitgebreidere definities. Hoe bekend is het woord? Uit onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek blijkt dat alle Nederlanders en Vlamingen het woord feestzaal kennen.
Rotterdam
Feestzaal en Feesttuin in Brbant Restaurant De Wekker Reusel.
Ons complete zalencentrum waarin alle technische voorzieningen aanwezig zijn, onze gerenommeerde keuken en onze vlotte en vakbekwame bediening staan garant voor een feest waar u en uw gasten nog lang met plezier aan terugdenken. Onze feestzaal loopt door tot in onze tuin waar kinderen veilig!
zaandam
Gezellige feestzaal in Chaam, geschikt voor iedere gelegenheid.
Naast een bruiloft of jubileum, zijn er diverse gelegenheden die het waard zijn om te vieren. Denkt u eens aan een verjaardag, reünie, doopfeest of een familiedag. Bij ons vindt u een sfeervolle feestzaal, waar het u aan niets zal ontbreken.
kleine
Feestzaal.
Bent u ook op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement? Wij beschikken over een ruime feestzaal aan de rand van Amsterdam Lijnden.: Geschikt voor grote en kleine groepen. Feesten, partijen, recepties, presentaties, vergaderingen en meer. Beamer en geluidsinstallatie.
Huwelijksfotograaf
Narvik HomeParcs // Mooi Zutendaal Activiteiten Lekker Eten Feestzaal.
Home Mooi Zutendaal Activiteiten Lekker Eten Feestzaal. Feesten in Grand Café Narvik. Grand Café Narvik ligt in Zutendaal, de groenste gemeente van Vlaanderen. Midden in de natuur, in het hart van Landal Mooi Zutendaal, bieden we u een unieke locatie om uw feest te organiseren.
arnhem
Feestzaal De Griethse Poort Zevenaar.
Feestelijk gedekte tafels met de lekkerste gerechten zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, drankjes en lekkere hapjes.
breda
Feestzaal huren Villa Flora beschikt over diverse zalen.
Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Feestzaal huren geschikt voor gezelschappen vanaf 150 personen. Floriade IV is uitermate geschikt voor gezelschappen vanaf 150 personen.: Feestzaal huren, Floriade IV is een combinatie van Floriade II en Floriade III met dansvloer en 2 barren waaruit de drankjes worden geserveerd.
webdesign rotterdam